Privacyverklaring

Wijnverhandelings- en Adviesbureau Klavers (MijnWijnmannetje en Het Wijnvriendencollectief) VOF, gevestigd aan de St. Odradastraat 6, 5335LL te Alem, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

Contactgegevens
www.mijnwijnmannetje.nl
St. Odradastraat 6
5335LL ALEM 
+31 418664090 
Willem Klavers is de verantwoordelijke voor het verwerken van de persoonsgegevens
info@mijnwijnmannetje.nl
De webwinkel www.mijnwijnmannetje.nl is een onderdeel van Wijnverhandelings- en Adviesbureau Klavers VOF.  

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:


Wijnverhandelings- en Adviesbureau Klavers (MijnWijnmannetje en Het Wijnvriendencollectief) VOF, verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder het overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 


- Voor- en achternaam 
- Geslacht 
- Geboortedatum (wettelijke verplichting / controle 18 jaar en ouder) 
- Adresgegevens 
- Telefoonnummer 
- E-mailadres 
- Gegevens over uw activiteiten op onze website 
- Bankrekeningnummer 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken 

Doel: 
Wijnverhandelings- en Adviesbureau Klavers (MijnWijnmannetje en Het Wijnvriendencollectief) VOF, verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: 
- Het afhandelen van uw betaling 
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of aanbiedingen 
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten 
- Om goederen bij u af te leveren 

Grondslag: 
Als grondslag voor bovenvermelde doelen dienen toestemming en/of een koopovereenkomst. 


Hoe lang bewaren we uw persoonsgegevens?
Wijnverhandelings- en Adviesbureau Klavers (MijnWijnmannetje en Het Wijnvriendencollectief) VOF, bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is.
Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: NAW- en overige contactgegevens (tel./e-mail), gegevens over uw activiteiten op onze website en het bankrekeningnummer: 
- Zo lang als bestaande klanten niet uitdrukkelijk hebben aangegeven niet langer klant bij ons bedrijf te willen zijn, en er – indien de klant dat wel aangeeft – over en weer geen verplichtingen meer bestaan. 
- Geregeld wordt klanten met wie al langer geen contact is geweest, gevraagd of ze nog prijs stellen op het toezenden van informatie. Indien dat niet het geval is of de contactgegevens niet juist meer blijken, en er bestaan over en weer geen verplichtingen meer, worden hun gegevens verwijderd. 

Delen van persoonsgegevens met derden 
Wijnverhandelings- en Adviesbureau Klavers (MijnWijnmannetje en Het Wijnvriendencollectief) VOF, verkoopt of deelt uw gegevens niet aan/met derden.


Cookies, of vergelijkbare technieken
Wijnverhandelings- en Adviesbureau Klavers (MijnWijnmannetje en Het Wijnvriendencollectief) VOF, gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. 

Beveiliging
Hoe beveiligen wij uw gegevens?
Wij nemen alle passende organisatorische en technische voorzorgsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen en eisen van derden die uw persoonsgegevens voor ons verwerken dat zij hetzelfde doen. Dit houdt onder meer in dat:
toegang tot uw persoonsgegevens is beperkt tot personen die deze gegevens behoren te verwerken door fysieke en digitale toegangsbeperking.
ons netwerk, de dataopslag en het datatransport is beveiligd – en waar dit passend is versleuteld – volgens de actuele beveiligingsstandaarden.
inlog- en gebruikersactiviteiten worden gelogd om onrechtmatige verwerking te kunnen achterhalen.
het privacybeleid jaarlijks wordt geëvalueerd op effectiviteit.

Uw rechten
U heeft het recht uw persoonsgegevens in te zien en het recht uw persoonsgegevens te corrigeren.
U heeft het recht dat wij uw persoonsgegevens wissen voor zover:
deze niet langer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld en daarmee verenigbare doelen, of;
de verwerking gebaseerd is op uw toestemming en u deze toestemming intrekt en er geen andere rechtsgrond voor de verwerking is, of;
de verwerking is gebaseerd op een gerechtvaardigd belang van de onderneming of derden, u bezwaar maakt tegen de verwerking en uw belang prevaleert boven gerechtvaardigde belangen van de onderneming en derden.
U heeft het recht op beperking van de verwerking.
U heeft het recht op een digitale kopie van de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.
U heeft het recht gegeven toestemming in te trekken.
U heeft het recht om vanwege uw specifieke situatie bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor zover de verwerking is gebaseerd op het gerechtvaardigd belang van de onderneming of derden.
U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Een verzoek kunt u richten aan onderstaand e-mailadres of postadres. Om ons te helpen met het verwerken van uw verzoek dient u zich te kunnen identificeren.

Wijzigingen
Wij dienen deze privacyverklaring af en toe aan te passen, onder meer vanwege veranderingen op de website, gewijzigde verwerkersdoeleinden, gewijzigde werkwijze of vanwege veranderende regelgeving. We zullen de inhoud van de verklaringen eenzijdig en zonder voorafgaande melding wijzigen.

Vragen, opmerkingen en klachten
Heeft u vragen, opmerkingen of klachten over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, dan vernemen wij dat graag van u via bovenstaand e-mailadres. Wij reageren zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 4 weken.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 23-02-2018 - Beste Hans,

    Bedankt voor je tip, tekst aangepast en er staat...  lees meer
  • 23-02-2018 - In het artikel over de Reuillywijnen van Denis Jamain staat...  lees meer
Plaats een bericht
nix18
© 2013 - 2020 MijnWijnmannetje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.